Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 04.05.2024, 06:49

Сайт Слов'янського районного методичного кабінету

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » Архив материалов

Греко-римская борьба

В Славянске прошло открытое первенство по греко-римской борьбе, в котором приняло участие около 70 спортсменов.

Учащийся районной КДЮСШ "Колос" Лубенец Дмитрий в весовой категории 66 кг занял III место, тренер-преподаватель Славянской районной КДЮСШ "Колос" Рыпунов Максим Александрович

Мини-футбол

14.03.2015 в спорткомплексе "Локомотив" в г.Славянске проходил турнир по мини-футболу среди юношей 2001-2002 г.р. "Весенняя капель". В турнире приняло участие 7 команд. 3 команды г.Славяска, 4 команды Славянской районной КДЮСШ "Колос".

В результате сыгранных матчей определилась тройка призеров. 1 место - п.Былбасовка филиал Славянской районной КДЮСШ "Колос" - тренер-преподаватель по футболу Смоляр Николай Анатольевич. 2 место - с.Андреевка филиал Славянской районной КДЮСШ "Колос" - тренер-преподаватель по футболу Сидько Александр Валерьевич. 3 место - у юных футболистов "Славхлеба" г.Славянск тренер-преподаватель Крилевский Максим Валерьевич.

В номинациях: лучший вратарь Яйлов Александр (п.Былбасовка), лучший защитник Бутовский Даниил ("Интер-Хлеб" г.Славянск), лучший нападающий Мухаматгалеев Владислав ("Славхлеб" г.Славянск), лучший игрок турнира Беличенко Дмитрий (п.Былбасовка).

Команда-победительница п.Былбасовка награждена футбольным мячом, грамотой. Команды-призеры награждены грамотами. Лучшие игроки награждены грамотами и сладкими призами.

Информацию предоставил директор Славянской районной КДЮСШ "Колос" Гусяков Л.А.

Просмотров: 228 | Добавил: gavchik | Дата: $lastmod$ | Комментарии (2)

 

З метою виховання в учнів патріотизму, поваги до минулого українського народу, демократичних цінностей, поглядів на політичні процеси та процеси державотворення в Україні в школах району з 20.01.2015р. по 23.01.2015р. були проведені заходи, присвячені Дню Соборності та Свободи України. У рамках заходів вчителі ознайомлюють учнів з історією багатовікового шляху українського народу до єдності, наголошують на непересічному значенні Акту злуки для новітньої історії України. Школярі збагачуються новою інформацією про боротьбу українського народу за незалежну соборну державу, поглиблюють знання про історію виникнення свята Соборності України. Особлива увага приділяється єдності та соборності держави як неодмінній умові її незалежності та суверенності. Заходи, що проводяться в школах району до Дня Соборності та Свободи України, сприяють формуванню у молодої людини духовності, усвідомленню громадянського почуття обов’язку та відповідальності за долю Батьківщини.

          На Різдвяні свята учні Слов'янського району отримали від своїх ровесників з Ратнівського району Волинської області привітання та подарунки зі святами. Методичним кабінетом було проведено  акцію «Діти єднають Україну». Під час якої учні писали листівки, як «символ єднання», адресуючи їх своїм  ровесникам  з інших шкіл району та друзям з Ратнівського району Волинської області.

 

 

 

 

 

 

 

(Учні Рай-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. під час  написання листів-єднання)

Просмотров: 193 | Добавил: gavchik | Дата: $lastmod$ | Комментарии (0)

Знайомтесь! Школи району

 

Просмотров: 195 | Добавил: gavchik | Дата: $lastmod$ | Комментарии (0)

Слов'янський районний відділ освіти та методичний кабінет вітає всіх учнів, батьків та учителів зі святом 1 Вересня.

Просмотров: 170 | Добавил: gavchik | Дата: $lastmod$ | Комментарии (0)


17 грудня 2013 року об 11.00 відбулося відкриття дошкільного відділення Красноармійського навчально-виховного комплексу.

  Комплекс будівель Красноармійського навчально-виховного комплексу включає дошкільне та шкільне відділення, розташовані у центральній частині села Красноармійське. Будівлі були відремонтовані за програмою «Зелених інвестицій». Ремонтні роботи були розпочаті у липні 2013 року, а закінчені на початку грудня 2013 року. Роботи включали до себе заходи з енергозбереження (утеплення фасадів, заміну віконних та дверних блоків на енергозберігаючі), ремонт покрівлі. Вартість капітального ремонту склала 4 млн. 577 тис. грн. У червні 2013 року у дошкільному відділенні навчально-виховного комплексу бу
ло відкрито басейн для занять плаванням. З цією метою були використані кошти субвенції обласного бюджету у сумі 240 тис. грн. Частину будівлі дошкільного відділення займає студія образотворчого мистецтва, що працює у складі районного Центру дитячої та юнацької творчості. У листопаді 2013 року колектив студії взяв участь та виграв у конкурсі міні проектів, що проводився Донецькою обласною радою. В результаті було відремонтоване приміщення, придбане необхідне обладнання.
  Вчителі школи працюють над проблемою реалізації основних принципів моде
рнізації освіти шляхом впровадження інноваційних освітніх технологій.
  В урочистій церемонії взяли участь голова Слов’янської райдержадміністрації Петро Іванович Бєлоконов, заступник директора департаменту освіти і науки – начальник управління загальної освіти Донецької облдержадміністрації Микола Єремійович Артьомов, начальник відділу освіти Слов’янської райдержадміністрації Юрій Іванович Підлісний.






Просмотров: 252 | Добавил: gavchik | Дата: $lastmod$ | Комментарии (0)

15-16 ноября 2013 г. в г.Константиновке Донецкой области в спортивном комплексе ДЮСШ проводилось открытое первенство области управления образования и науки по легкой атлетике среди мальчиков и девочек 2001-2002 г. 
В соревнованиях приняло участие около 270 участников. Отделение легкой атлетики Славянской районной КДЮСШ "Колос" выезжало на эти соревнования в количестве 13 спортсменов учащихся Сергеевской ООШ.
Успешно выступили районные легкоатлетки, а именно: Нотченко Руслана (2002 г. рожд.) стала чемпионкой в прыжках в длину с разбега, а Гостюхина Евгения среди младших девочек 2005 г. рожд. заняла второе место в беге на 60 метров.
Выезд на соревнования состоялся благодаря помощи начальника Славянского районного отдела образования Подлесного Юрия Ивановича и директора Сергеевской ООШ Мирошниченко Лидии Ивановны.

Тренер-преподаватель Славянской районной КДЮСШ "Колос" по легкой атлетике 
Никитин Николай Александрович
Просмотров: 255 | Добавил: gavchik | Дата: $lastmod$ | Комментарии (0)

« 1 2
Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 20
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz